Coaching

"Att bli coachad innebär att du får hjälp med att hantera svåra situationer."


Coaching


CarlmarksCoaching erbjuder coachsamtal för personlig utveckling och förändring av destruktiva livsmönster som hjälper dig hantera dina relationer och förändringar vid livets vägskäl.


Verktyg för hälsa

CarlmarksCoaching erbjuder stresshantering och mindfulness som värdefulla komplement i coachsamtalen, två verktyg som ger dig möjlighet att öka din medvetenhet och skapa hälsa i ditt liv.


Vägskäl i livet

Ofta kan vi hamna i olika valsituationer och vägskäl i livet, ibland är det självvalt och ibland inte. Situationer som gör vardagen stressig och ohållbar kan uppstå. I situationer som är svåra att ta sig ur kan det underlätta och vara skönt att ha en "neutral" person, en coach, att prata igenom allt med. Att bli coachad innebär att du får hjälp med att hantera svåra situationer och kunskap om vad just du behöver göra för att öka din livskvalité.


Hur?

Ring, mejla eller skriv ett meddelande här på hemsidan så bokar vi ett möte. Mötet kan ske på plats eller på distans. Ett coachsamtal varar i 1,5 tim. 


Var?

CarlmarksCoaching har lokal i Norrtälje och mötet kan ske i lokalen, under en promenad eller på annan plats du önskar. Förfrågningar tas emot från dig som bor i Norrtälje, Hallstavik, Rimbo, Östhammar, Uppsala, Tierp och Knivsta men även i övriga delar av landet då CarlmarksCoaching även erbjuder coachsamtal via telefon, Skype, chatt och mejl.


CarlmarksCoaching finns även i Fuengirola i Spanien. Om du bor eller vistas i Fuengirola och önskar coachsamtal, föredrag i stress och stressrelaterad ohälsa eller är nyfiken på Mindfulness är du välkommen med din förfrågan.


Bra att veta!
Första coachsamtalet är alltid gratis. 
(1 tim)